Za iskalce zaposlitve

Hitro in preprosto do zaposlitve

Kako s pomočjo analize pisave lažje najti pravo zaposlitev ali zamenjati obstoječo?

Ste brezposelni in iščete delo? Morda le nezadovoljni s trenutno zaposlitvijo? Razočarani ob gori napisanih in oddanih prošenj, a redkih vabilih na zaposlitveni pogovor? Razočarani nad delodajalci, ki se vam na vašo vlogo za zaposlitev niti ne odzovejo?

Bodočih delodajalcev ne moremo spreminjati, lahko pa spremenimo sebe in si na ta način povečamo možnost, da bomo povabljeni na več zaposlitvenih pogovorov, da bomo potencialnim delodajalcem bolj ustrezali.

Oddajte svoj rokopis v analizo izkušenemu grafologu, ki bo preveril vaše osebnostne lastnosti, vi pa boste prišli do pomembnih podatkov o tem, katere lastnosti in kompetence (sposobnosti), ki jih običajno zahtevajo delodajalci, imate.

Grafolog lahko preveri vaše miselno področje (spomin, pozornost, koncentracijo), vašo usmerjenost k ciljem, vašo motivacijo. Preveri lahko tudi spretnosti vašega komuniciranja, sposobnost načrtovanja, empatičnost, konfliktnost, sodelovalnost, vodstvene sposobnosti, prodajne spretnosti in vse, kar še želite vedeti o sebi, da boste lažje prišlo do dela (zaposlitve), ki ga želite opravljati.

Po tem, ko boste z analizo pisave prišla do spoznanja, na katerih delovnih mestih bi lahko bili zadovoljni in uspešni, vas bomo vodili skozi celoten proces, kako do zaposlitve, ki vam bo pisana na kožo v vseh za vas pomembnih kriterijih. Podprli vas bomo tako pri pisanju prijave
na delovno mesto kot tudi pri pripravah na zaposlitveni pogovor. Skozi celoten proces iskanja prve zaposlitve ali menjave službe vas
bo vodil vaš osebni caoch.

Za podrobnejše informacije pokličite na 041 374 052.