Izbira poklica in šole

                LIFE SKILLS ACADEMY

Programi za učence, dijake in študente za lažjo izbiro poklica in šole

Programi za iskalce prve zaposlitve in vse, ki želijo  novo, boljšo službo

Programi za učence, dijake in študente za lažjo izbiro poklica in šole

Programi za iskalce prve zaposlitve in vse, ki želijo  novo, boljšo službo

Kaj bom? Izbira pravega poklica zame in šole, ki me bo pripeljala do njega

ŠE VEDNO NE VEŠ, KATERI POKLIC JE PRAVI ZATE?

Da človek pride do poklica in zaposlitve, ki ga v celoti izpolnjuje, se morajo zložiti vsi kosi sestavljanke.
Sanjski poklic je torej najboljša kombinacija naših predispozicij, talentov, ki jih dobimo z rojstvom z izkušnjami in znanjem, ki ga pridobivamo skozi življenje, skozi vzgojo, šolanje in skozi vpliv ljudi, ki jih spoštujemo in se radi zgledujemo po njih.

Da bi lahko kar se da hitro izbral svoj poklic in šolo zanj, te bo pri tem podprl svetovalec, s katerim bosta skupaj pogledala in proučila tvojo poklicno sestavljanko. Da bo odločitev res prava, da te bo pripeljala do poklica in dela, v katerem boš res užival, si boš pomagal še z analiza svojega rokopisa. Znanost je namreč že davno dokazala, da je naša pisava projekcija naše osebnosti. Skozi svojo pisavo odsevamo točno to, kar smo.

Z grafološko analizo pisave boš torej prišel do pomembnih podatkov o sebi, tudi tistih, za katere do zdaj nisi vedel. Spoznal boš svoje izstopajoče, prednostne lastnostni, v katerih veščinah si najmočnejši, svoje neizkoriščene potenciale. Izkušen grafolog bo preveri tudi tvoje miselno področje (spomin, pozornost, koncentracijo), tvojo usmerjenost k ciljem in motivacijo. Prav tako ti bo podal povratno informacijo o tvoji spretnosti za komunikacijo, sposobnost načrtovanja dela in učenja, empatičnost, konfliktnost in sodelovalnost ter vse ostalo, kar želiš vedeti o sebi.

Za podrobnejše informacije pokliči ti ali tvoji starši na 041 374 052.

Korist za učenca, dijaka ali študenta

Korist za starše

Za nadgradnjo doseženega priporočamo še