O nas

Sodelavci Učnega centra Fortis smo strokovnjaki iz različnih strok, z izkušnjami v uspešnih domačih in mednarodnih organizacijah. 

Ključna vrednota, ki nas združuje, je prepričanje v brezmejno moč posameznikaSvoja akademska, pedagoška in praktična znanja smo združili zato, da lahko suvereno podpiramo vsakega posameznika, da najde svojo POLNO OSEBNO MOČ in doseže kakršenkoli osebni ali poklicni cilj. Vodimo in podpiramo ga na celotni poti – od faze definiranja cilja do faze, ko cilj tudi doseže. 

Posebno skrb namenjamo temu, da se v naših prostorih vsi počutimo varno, sproščeno in prijetno, saj se zavedamo, da je stanje polne telesne in umske sproščenosti osnovni pogoj za priklic znanja, ki ga že imamo, in za hitrejše pomnjenje vsebin, ki jih osvajamo skupaj, da dosežemo svoj cilj.

Zaupajo nam mnogi. Učenci, dijaki, študenti, da osvojijo svoj najbližji koncept učenja. Starši in učitelji, da lažje vzgajajo. Iskalci dela, da nemudoma najdejo zaposlitev, ki jim je pisana na kožo. Direktorji malih podjetij, da lahko učinkoviteje vodijo sodelavce in z novimi vodstvenimi veščinami razbremenijo sebe.

Vse programe smo razvili tako, da je teorije kar se da malo in veliko praktičnih, takoj uporabnih vsebin.

Programe za otroke in mladostnike skupaj z našimi predavatelji vodijo najuspešnejši učenci, dijaki in študenti, ki z veseljem delijo svoje strategije in razkrivajo skrivnosti hitrega učenja in pomnjenja učne vsebine.

Viri našega znanja: univerzitetno in akademsko znanje, izkušnje in gospodarstva, šolstva in izobraževanja odraslih, specializacije in najrazličnejša izobraževanja s področij: izobraževalni in kadrovski management, NLP, Gestalt teorija, ICF coaching, superlearning.

 

Naši stalni sodelavci:

Mag. Melanija Prelovšek, direktorica, predavateljica, ICF coachinja
Izvajalka delavnic, individualni in timski coaching

Mojca Podpečan, vodja projektov
Priprava udeležencev na učenje, delavnice za otroke

Janez Turk, grafolog, ICF coach
Grafološka analiza pisave, individualni coaching

Iztok Podpečan, Žiga Suša in Hana Suša, Jaša Boltin, Gašper Prelovšek (dijaki in študenti)                                                                                
Programi za otroke, učence in dijake

Vabljeni zunanji sodelavci