Grafološka analiza

LIFE SKILLS ACADEMY

Programi za opolnomočenje posameznika

Programi za opolnomočenje posameznika

Moja pisava je projekcija moje osebnosti. Napišem nekaj vrstic in odkrijem svoje potenciale, hitreje izberem šolo, poklic, partnerja ali službo.

Kaj je grafološka analiza pisave?

Ste vedeli, da je grafologija, ki se ukvarja s proučevanjem pisave, vse bolj poznana in spoštovana znanstvena disciplina? In da ima večina multinacionalk v svojih kadrovskih oddelkih grafologa, katerega mnenje je ključno pri tem, ali bo določen kandidat izbran na delovno mesto ali ne?

Podobno tudi vse več slovenskih delodajalcev v svojih razpisih zahteva, da k življenjepisu priložimo ročno napisano spremno pismo.

Analiziranje pisave pa ni aktualno samo na kadrovskem področju. Izkušen strokovnjak grafolog lahko z objektivnim merjenjem in računanjem 226 značilnosti pisave razbere več kot 4000 osebnostnih lastnosti. Tako nam lahko pove dobesedno vse o nas oziroma o osebi, katere rokopis mu zaupamo. Skoraj tako kot bi nas najprej slekli, nato pa še natančno pregledal z rentgenom.

Zakaj oddam svoj rokopis v analizo grafologu?

Če svoj rokopis zaupam v proučevanje ekspertu kot je naš sodelavec, grafolog Janez Turk, lahko izvem, kdo v resnici sem, kako in zakaj se počutimo v svoji koži kot se, kaj me ovira pri doseganju ciljev, na katerih področjih sem najmočnejši, kaj lahko spremenim, da bi bil lahko bolj zadovoljen s sabo, ali moje osebnostne lastnosti ustrezajo delu, ki ga opravljam, kateri potenciali se še skrivajo v meni, s kakšnim tipom človeka imam lahko lahko uspešen odnos ali vezo/zakon, itd.

Koristi zame, ki jih pridobim z analizo pisave

Če oddam svoj rokopis v analizo grafologu:

ANALIZA OSEBNOSTI

Vsaka naša napisana črka ali stavek izkazuje delček tega, kdo smo.

Ste morda kdaj nebogljeni, osamljeni, brez prave samozavesti, energije za življenje?

Poznate občutek, ko se začudite svojim reakcijam, svojim občutjem, se vidite danes tako, jutri pa drugače?

S strokovno analizo pisave lahko pridemo do odgovorov na glavnino vprašanj o sebi.

Ste morda kdaj nebogljeni, osamljeni, brez prave samozavesti, energije za življenje?

Poznate občutek, ko se začudite svojim reakcijam, svojim občutjem, se vidite danes tako, jutri pa drugače?

S strokovno analizo pisave lahko pridemo do odgovorov na glavnino vprašanj o sebi.

IZBOR NOVEGA SODELAVCA (KADROVSKA ANALIZA)

Želite zanesljivo analizo sodelavcev ali analizo kandidatov za delo, ki so še v izbirnem postopku?

Z analizo pisave bodočih sodelavcev boste:

Zakaj analiza pisave že zaposlenih sodelavcev?

Le najbolj zadovoljni sodelavci lahko prinašajo največjo dodano vrednost podjetju. Zato se naše stranke odločajo za analizo pisave že zaposlenih sodelavcev, sodelavcev z dolgoletnimi izkušnjami, saj s tem pridobijo hiter vpogled v to, kakšni delovni potenciali se še skrivajo v njih in katere naloge ali morebiti celo novo delovno mesto bi jih spodbudilo k temu, da bi postali še bolj zadovoljni in uspešni pri delu.

Katere kompetence lahko preverimo z grafološko analizo?

Pri novem sodelavcu lahko preverimo njegovo primernost za določeno delovno mesto.
Ugotovimo lahko, katera so njegova močna in šibka področja, kot so:

Grafolog Janez Turk je izurjen za učinkovit in hiter selekcijski postopek s pomočjo grafološke analize – zaupajte mu in prihranite na času in denarju.
Naročilo analize (link)

HITRO DO ZAPOSLITVE

Ste brezposelni ali nezadovoljni s trenutno zaposlitvijo?

Razočarani ob gori napisanih prošenj, a redkih vabilih na zaposlitveni pogovor? Razočarani, nad organizacijami, ki se vam na vašo vlogo za zaposlitev ne odzovejo?

Bodočih delodajalcev ne moremo spreminjati, lahko pa spremenimo sebe in si na ta način povečamo možnost, da bomo povabljeni na več zaposlitvenih pogovorov , da bomo potencialnim delodajalcem bolj ustrezali.

Ko boste oddali rokopis, bo naš izkušeni grafolog preveril vaše osebnostne lastnosti, vi pa boste prišli do pomembnih podatkov o tem, katere lastnosti in kompetence (sposobnost), ki jih običajno zahtevajo delodajalci, imate.

Oddajte svoj rokopis (link), analizo boste prejeli na svoj e-naslov.

Grafolog lahko preveri vaše miselno področje (spomin, pozornost, koncentracijo), vašo usmerjenost k ciljem, vašo motivacijo. Preveri lahko tudi spretnosti vašega komuniciranja, sposobnost načrtovanja, empatičnost, konfliknost/nekonfliktnost, vodstvene sposobnosti, prodajne spretnosti in vse, kar še želite vedeti o sebi, da boste lažje prišlo do dela (zaposlitve), ki ga želite opravljati.

Za dodatna vprašanja pokličite grafologa na 041 374 052.

PARTNERSKA ANALIZA

Zakaj narediti partnersko analizo?

Se pogosto sprašujete, katera so vaše in partnerjeve skupne točke, kje se razhajata in zakaj pride do nesoglasij?

Ko boste ozavestili, kako delujete sami in ko boste izvedeli, kako deluje vaš partner, bosta lahko svoje vedenje spremenila ali prilagodila do te mere, da bosta začela »govoriti isti jezik«. Ko se bosta razumela in slišala drug drugega, bosta bližje vajinim rešitvam, bližje zadovoljnemu partnerstvu, bližje kvalitetnemu odnosu in še lepšemu skupnem življenju.

POMOČ PRI STARŠEVSTVU

Kaj vam lahko razkrije analiza pisave vaših otrok?

Si na dnevni ravni večkrat pritrdite, da ni bolj zahtevne vloge kot biti starš?

Morebiti tudi vi kot večina staršev iščete enostavne recepte za vzgojo, s katero svoje otroke vzgojimo v poštene, empatične, odgovorne osebnosti?

Z analizo pisave vašega otroka boste lahko:

Med našimi strankami imamo tudi starše zahtevnejših otrok in mladostnikov, saj lahko z analizo pisave
otroka ali mladostnika zaznamo tudi:

Starši otrok s tovrstnimi posebnostmi se običajno odločijo tudi za analizo svoje pisave in na ta način pridejo do dragocenih odgovorov v zvezi s tem, kaj lahko spremenijo pri sebi, pri svoji komunikaciji, ravnanju z otrokom/mladostnikom, da bi otrokove težave kar najhitreje odpravili in s svojimi otroki zgradili zaupljiv in spoštljiv odnos, v katerem se tako starš kot otrok počutita prijetno.

ANALIZA ZA DARILO

Analiza pisave je lahko lepo in izvirno darilo za vse, ki jih imate radi, še posebej, če veste, da so vaši dragi pred pomembno odločitvijo v življenju, če imajo težave bodisi v zasebnem življenju ali na delovnem mestu.

Večina naših strank podari analizo za osebni praznik, ob poroki, ob rojstvu otroka, obletnici poroke, zaključku šolanja in ko želijo dragi osebi pomagati pri osebni rasti in razvoju.

KAKO ODDAM ROKOPIS?